Enköping nollade mot Hudiksvall

För andra matchen i rad blir Enköping nollade. På lördagskvällen förlorade man med 0-3 i hemmamötet med serieledande Hudiksvall.

Se highlights från matchen >>

Som vi sett i flera matcher på sistone så kommer Enköping ut i den första perioden med bra fart och kontrollerat spel. Att Hudiksvall skulle ta ledningen med matchens första mål redan efter 4.38 kändes inte helt rättvist sett till inledningen av matchen.

Hudiksvall tar dock stegvis över matchen redan i den första perioden och man släpper sedan inte greppet. Ett mål faller även i den andra perioden och det är 2-0 på tavlan inför sista.

Även om Enköping skapar chanser så vill inte pucken leta sig in i målet.

Ineffektiviteten är brutal för ESK, som nu spelat sex raka perioden utan att göra mål. Och i powerplayspelet fick man nu ytterligare fyra försök utan att göra mål, så på totalt 48 minuters spel i numerärt överläge står man kvar på bara ett enda mål hittills.

Matchen slutar 0-3 sedan Hudiksvall gjort ett mål i den tredje perioden också.

Nu återstår endast en match innan serien vänder. För ESK:s del är det borta mot Hanviken på onsdag.

ESK – Hudiksvall 0-3 (0-1, 0-1, 0-1)
Skott: 28-31 (13-7, 6-13, 9-11