Enköping söker revansch mot Köping

Det är återigen en chans till revansch för Enköping när man träningsspelar hemma mot Köping på onsdagskvällen. Senaste mötet för tio dagar sedan vann Köping med hela 6-3.

TV: Se ESK-Köping kl 18:50 >>

I söndags misslyckades Enköping att ta revansch mot Lindlöven och ikväll är det återigen revanschläge då man tar emot Köping på hemmais.

Det var en jämn match när lagen möttes i Köpings ishall i förra veckan, även om slutsiffrorna 6-3 till Köpings favör inte visar det. Halvvägs in i den tredje perioden stod det nämligen 3-3 och det var i slutet som Köping fick utdelning.

Med det sagt så var det ingen höjdarmatch från Enköpings sida och tränare Jonas Norgren var inte nöjd med lagets prestation då.

– Vi skall inte alls vara nöjda med den här matchen som grupp. En sekvens på 10 minuter här i sista perioden är bra, men det finns ganska mycket som behöver bli bättre och det skall vi jobba med. Visst det är tidigt på säsongen, men nej det måste bli bättre, menade ESK-tränaren i en intervju med Lokalsport.nu efter matchen.

Ikväll har Enköping för första gången fullt manskap tillgängligt vad gäller forwards. Innebär att Daniel Andersson gör säsongsdebut och att Maximilian Popovic är tillbaka.

Sedan senaste mötet mellan lagen så har Köping värvat Alfred Bergman från Färjestads J20, en spelare som också har SHL-meriter.


ESK – Köping
Bahcohallen
Onsdag 17/9 kl 19:00
Livesändning >>