Inför Nybro – BHC ”mentalt förberedda”

Då var det återigen dags för bortamatch och nu ger vi oss ut i de småländska skogarna för att kriga om poäng mot det etablerade laget Nybro Vikings. En tuff utmaning, som vi är redo att ta oss an! Nedsläpp onsdag 18 september kl. 19:00 i Liljas Arena. Matchen kan du livestreama HÄR

Huvudtränare Janne Ericson tankar om matchen:

En tuff match borta mot Nybro väntas, hur går snacket?
Det härlig utmaning för oss. Nybro satsar hårt för att ta sig till Allettan. En väldigt bra värdemätare för oss hur vi står oss mot ett etablerat Hockeyettanlag. Nybro går ”all in” från start så det gäller för oss att vara mentalt förberedda på detta och att alla vill vara med och delta direkt i inledningen av matchen. Vi måste fortsätta tro på det vi gör och våga spela och se till att vi har så mycket puck som möjligt. Det kan vi och det har vi visat i tidigare matcher.

Vad tar ni med er från den senaste matchen?
Mycket var bra i senaste matchen och det tar vi självklart med oss. Stundtals riktigt bra anfallspel. Lite bättre skärpa i Power Play och ett aggressivt och tätt försvarsspel behövs mot Nybro.

Hur är läget i truppen?
Casper Estola är fortfarande bort pga sjukdom och Christoffer Häggblad deltar ej. Det innebär att Gustav Jonsson och Oscar Ribbnäa är tillbaka i spel. Jahan Lantz vaktar kassen och vi går 4 kedjor och 7 backar.