Tack för er tid i Borås! / Lantz, Kozma & Wälimaa

Truppen inför kommande säsong är under uppbyggnad och det betyder både att vi signar nya, förlänger gamla kontrakt och spelare som går vidare. Senaste nytt från klubben är nu att vår målvakt Johan Lantz, grabbarna från J20, David Kozma och Samuel Wälimaa, inte spelar i HC-tröjan den kommande säsongen.

Johan Lantz har vart i klubben de två senaste säsongerna. Vi kommer minnas hans fantastiska, omöjliga, räddningar och hans pondus i kassen, samt det lugn han spred omkring sig. Med sitt engagemang och sin lojalitet, visade han ett stort hjärta för klubben. Vi önskar Johan all lycka till i framtiden!

Samuel Wälimaa, från vårt J20 valde att i slutet på säsongen 19/20 att spela hos Kalskrona HK J20 SuperElit och har nu bestämt sig för att fortsätta sin resa där. Vi tackar Samuel för alla matcher han krigade i A-laget och önskar honom all lycka till i sin nya klubb!

David Kozma, även David valde i slutet på säsnongen att spela i Karlskronas juniorlag och även han blir kvar. David gjorde det väldigt bra i A-laget och han är säkerligen mer att ge, så vi önskar honom all lycka i Karlskrona säsongen 20/21!

Tack för era åtaganden i Lejonkulan och i klubben. Stort lycka till!