Varmt välkommen, Mattias Blåman och grattis Lotta Olsson – Presentation av kompetensförstärkning nr 3

Mörrum Hockey förstärker sin organisation med en mängd synnerligen intressanta personer gällande såväl gamla Goisare som helt nya individer som tidigare inte haft uppdrag i vår förening. Vi hälsar Mattias Blåman mycket varmt välkommen in i projektgruppen för teknik! 

Vi hälsar Mattias Blåman varmt välkommen och vi väntar inte utan kickar istället igång en ny presentation och tävling gällande kompetensförstärkning nr 3.

Vi vill dessutom gratulera Lotta Olsson som vinner priset enligt nedan. Kontakta [email protected] när du önskar boka dina två VIP-biljetter.

Mörrum Hockey´s ordförande Anders Gustavsson har under en längre tid arbetat med att rekrytera kompetenta individer som framförallt skall förstärka vår marknadsgrupp, men även inom en rad andra områden.

Alla dessa namn som är klara för att kliva in i Goiset kommer att presenteras på ett speciellt sätt och vi kommer erbjuda kostnadsfria tävlingar på FB där vi låter dig gissa namnet på aktuell person. Information kommer finnas till varje individ och vi kommer publicera en vinnare som vinner två st VIP-menyer till valfri match innehållande sittplats VIP, mat och en dryck, kaffe och kaka. Värde 395 kr/person. Vinnaren kommer att publiceras på vår hemsida och på våra sociala medier ca 40 timmar efter det att tävlingen startat. Kriterierna för att kunna vinna är rätt namn, gillat och delat inlägg FB.

Presentation av kompetensförstärkning nr 3:

– Älskar ishockey
– Är 48 år
– VD på ett insektshatande företag
– Från Mörrum
– Gillar att kika på prognoser och ekonomiska rapporter

Lycka till med ditt förslag och förhoppningsvis är du en vinnare i vår tredje tävling!

#baragoisare