Supporterspelaren 20/21

Nu startar vi insamlingen!

Som ni redan vet så blir poängkungen Alexander Heiver årets supporterspelare. Han hade allsvenska anbud och såg länge ut att vara förlorad, men väljer nu till slut att stanna kvar i KRIF en säsong till. Insamlingen är en stor bidragande orsak till att göra den här värvningen möjlig då WhiteAngels har gått i god för en summa pengar till sportchef Tobbe Karlssons budget.

I år kommer vi att köra ett lite annorlunda upplägg på insamlingen mot tidigare år. Tanken är att man ska bidra med en valfri månatlig summa under perioden augusti-april som hockeysäsongen pågår. Tex 100 kr/månad. Beloppet kommer att dras från ert konto via autogiro den 27:e varje månad med start den 27:e augusti.

Pengarna som dras från era konton kommer att gå till WhiteAngels konto. Vi kommer sedan löpande att betala in dessa pengar till KRIF. Vi håller just nu på att byta bank så vi ber att få återkomma med mer detaljer om hur själva autogirot kommer att gå till. Men det går redan nu utmärkt att anmäla er till insamlingen genom att mejla ert namn, telefonnummer och månatlig summa ni vill bidra med till [email protected]

Vi tror att detta sätt är en bra väg att gå mot tidigare insamlingar då man behövt lägga ut tex 500 kr på ett bräde efter semestrar osv. En hundring i månaden har de flesta råd att avvara om man vill. Om man ändå känner att man vill bidra med en engångssumma så går det bra att swisha till Mattias på 0761-626515. Märk betalningen med Supporterinsamling.

Vi kommer att publicera namn och belopp på alla bidragsgivare på KRIFs hemsida, uppge därför om du önskar vara anonym.

Nu ser vi till att samla in så mycket det bara går. Och vem vet, samlar vi in tillräckligt mycket så kanske det finns utrymme att ytterligare förstärka lagbygget framöver.

Alltid Oavsett!

/Styrelsen WhiteAngels