Dalen vände och vann mot Surahammar

HC Dalen tog ytterligare ett steg mot Allettan när man under söndagskvällen vände och vann borta mot Surahammar.

Dalen som hade två raka förluster i bagaget åkte under söndagen till Surahammar efter speluppehållet. Men det var hemmalaget som öppnade allra bäst och gick upp till en 2-0 ledning i den första perioden. En mindre bra sp

elad period av gästande Dalen som slarvade i det defensiva spelet. Andra perioden reducerade gästerna genom Felix Wermelin och Dalen var med i matchen igen. En stark tredjeperiod med mål av både Kalle Hult och Anton Johannesson gjorde att Dalen vann matchen och behöll därmed förstaplaceringen i den västra serien.

MATCHFAKTA

Surahammar-Dalen 2-3 (2-0, 0-1, 0-2)

Skott: 22-25 (7-7, 11-6, 4-12)

Målen: 1-0 (02.49) Samuel Ander, 2-0 (14.35) Tobias Boström, 2-1 (37.56) Kristian Röykås Marthinsen, 2-2 (49.56) Kalle Hult, 2-3 (56.13) Anton Johannesson.

Domare: Ludwig Gran.