Inför Enköping…

På onsdag är sista matchen för året och i Hockeyettan Östra. Vi är redan klara för spel i Allettan efter jul precis som dagens motståndare Enköping.

Enköping som har ett lag som vi visste skulle vara med att slåss om de fem platserna till Allettan har gjort en bra höstsäsong och är redan kvalificerade och som det ser ut med största sannolikhet kommer spela i den norra Allettan.

Vi kommer från en seger i Hudiksvall, deras första förlust för säsongen. Tycker det var en ganska avslagen historia där den riktiga nerven varken fanns på läktaren bland de ca 700 åskådarna eller spelarna på isen. Det märks att man väntar på något annat. Så även om vi tjatar på att det är bra matcher att få innan allvaret brakar lös så blir det mediokert.

Vi vinner rättvist och det är ju en styrka i sig att vinna matcher när många spelare saknas och spelet inte alltid sitter som det ska.

Nu ska vi avsluta snyggt och ta tillbaka de tre poäng vi tappade i Enköping!

Med dem orden hälsar vi Enköping välkomna till Björkängshallen och samtidigt önskar vi alla en God Jul och ett gott Nytt hockey år!