Borlänge studsade tillbaka

Borlänge är tillbaka på vinnarspåret efter gårdagens förlust mot Köping. I kväll besegrade man Grums med 5-3 i den avbrutna matchen.  Borlänge tog tag i taktpinnen direkt och vann den första perioden med 2-0 efter att Jacob Thor och Markus Pe

rsson nätat varsin gång. I den andra perioden reducerar Grums till 2-1 men bara minuter senare gör Tobias Sjökvist 3-1 till Borlänge.  Borlänge gör sedan 4-1 innan Grums åter kommer in i matchen och ger den lite ner när man reducerar till både 4-2 och 4-3 innan Christoffer Jansson sätter spiken i kistan med sitt 5-3 mål.

På onsdag spelas den sista omgången i grundserien då avgörs det om Grums eller Arboga tar den sista platsen i Allettan. Borlänge är redan klara seriesegrare.