Inför den sjunde omgången av Allettan Södra

Den södra Allettan rullar vidare under onsdagen med fem nya matcher.

Visby/Roma – Kristianstad 

Sjuan tar emot fyran i en tuff match under onsdagen och Visby kommer till sin hemmaplan från en seger borta mot Grums i söndags.
För Kristianstads del gick det tyngre, laget föll borta mot Vimmerby med 1-4 men finns ändå kvar i toppen av tabellen.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR
Odds från Svenska Spel: 1 = 3.02, X = 4.15, 2 = 1.86

Mariestad – Hanhals 

Mariestad valde under tisdagen att entlediga tränaren Marcus Norell då sportgruppen i klubben inte var nöjd med sex poäng på lika många matcher. Mariestad är placerade åtta i tabellen och vill titta uppåt med en ny tränarkonstellation.
Hanhals ligger nia i tabellen med fyra inspelade poäng och kommer närmast från en tuff förlust hemma mot Troja-Ljungby med 2-6.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.70, X = 4.55, 2 = 3.30

Kallinge/Ronneby – Huddinge

Båda lagen vann sina respektive matcher i förra omgången, KRIF besegrade Tranås med 4-3 efter förlängning och Huddinge slog Mariestad med 6-4. KRIF toppar tabellen på 14 poäng och har fortfarande inte förlorat under ordinarie matchtid i årets Alletta. Gästande Huddinge ligger för närvarande sexa i tabellen på nio poäng och för lagets pucktrollare Björn Jonasson lossnade det ordentligt senast, han hängde dit fyra kassar mot Mariestad.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.71, X = 4.40, 2 = 3.35

Troja-Ljungby – Vimmerby

Två lag som möttes i grundserien och vid båda tillfällena var det Vimmerby som stod som segrare, 4-3 i Ljungby och 3-0 i Vimmerby ishall.
Troja-Ljungby vann senaste matchen laget spelade, 6-2 borta mot Hanhals och har ännu inte förlorat under ordinarie matchtid i Allettan.
Troja ligger på tredje plats i tabellen på 13 pinnar och tar emot Vimmerby som för närvarande ligger femma i tabellen på nio poäng efter seger över Kristianstad i senaste omgången med 4-1.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.92, X = 4.10, 2 = 2.88

Tranås – Grums

Två andra lag som stötte på varandra i grundserien, Tranås drog det längsta strået i båda de matcherna och vann med 5-2 borta och sedan 6-1 på hemmais.
Tranås är just nu tvåa i Allettan på 14 poäng efter sex matcher medan Grums ligger sist på en poäng.
Länk till webbsändningen hittar du HÄR
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.21, X = 6.45, 2 = 7.65

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath