Ännu en ny i gänget – Emil Mäki

Vi har ännu ett nyförvärv i tjugoåriga Emil Mäki som har varit Kiruna IF trogen med undantag för en säsong då han spelade i i Skellefteås J18. Det visade sig att Emil och Niclas Rosenberg har spelat ihop i Kiruna när de var yngre och ingen av dem visste att den andra hade skrivit på för Hammarby!

Så, hur känns det?

Det känns jättebra att vara i Stockholm och Hammarby!  Jag har hört mycket bra saker om Hammarby av några polare från Stockholm, att de var tuffa att möta och har ett bra lag som kan ta sig långt! Jag hade bra samtal med Tommy, fick känslan av att Hammarby hade ett skönt gäng och då kändes det bara rätt att gå till Hammarby.

Vad tror du om säsongen?

Det känns som att vi har något väldigt bra på gång och att det kan bli en rolig säsong!  Jag ser framemot att kriga med grabbarna och förhoppningsvis kan vi gå långt och få en lång säsong!

Tränare Tommy Latva: -En C från Kiruna, här kommer det in mycket rutin trots ung ålder. Han spelar enkelt och jobbar hårt. I sitt sätt att spela blir han en tillgång både offensivt och defensivt.

Emil, välkommen till Hammarby!