Inför Hanhals

Fredagsmatch och hemmamatch igen och ikväll tar vi oss an Hanhals IF i en spännande drabbning på Jössarinken. Efter en mindre bra match senast så är det dags att studsa tillbaka. Förutsättningar inför kvällen match är enligt följande.

Matchstart: Fredagen den 17:e januari klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 17.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Spelare som saknas inför denna match är #45 Hampus Henriksson (sjukdom). Det finns frågetecken en del frågetecken i truppen och definitiva beslut tas efter publicering av denna nyhet.