Kaptenen förlänger ytterligare en säsong

mic="1">

Kaptenen förlänger ytterligare en säsong.

Vi knyter upp ytterligare en back från fjolårets uppsättning som är en egen produkt, trotjänaren och lagets kapten Jerker Westberg. I Jerker har vi en rejäl, kraftfull, fysisk back som inger respekt i motståndarna. Har sina styrkor i defensiven, men är duktig på att lösa situationer och sätta igång spelet snabbt. Bidrar mycket med sin erfarenhet och rutin till vårat unga lag på isen och i omklädningsrummet.
Extra roligt att förlänga med kapten Jerker när GIK fyller 100 år denna säsong.

Hemsidan ringde upp Jerker för att få en pratstund:

– Stort grattis till kontraktsskrivningen, hur känns det Jerker?
-Tack så mycket, det känns såklart jätteskönt. Det ska bli fantastiskt kul att spel ett år till med örnen på bröstet!
– Beskriv lite om säsongen som var, vad gjorde vi bra/mindre bra.
-Det var många som inte trodde på oss inför förra säsongen. Men vi kom ihop som grupp, hade väldigt kul ihop och jag tror de är det som gjorde att vi gjorde en bra säsong tillsammans. Finns alltid saker som man gör mindre bra, kommer inte på något precis nu men det finns alltid detaljer man kan putsa på.
– Vad har du för vändningar på årets lag?
-Vi har ett ungt lag där många växer i sitt spel för varje säsong som går. Hoppas att den utvecklingen kommer fortsätta och att vi fortsatt kommer ha superkul ihop.
– Vad ska du hitta på i sommar?
-Förutom jobba så kommer jag att spela lite fotboll och träna mycket. Har egentligen några konserter inbokade men hur de blir med det är svårt att veta pga. situationen med viruset.
– Då säger vi lycka till i vinter och kört hårt.
-Absolut det gör vi. Ett lag, Ett hjärta.