Inför Lindlöven borta

Nu drar serien igång med back-to-back mot Lindlöven. Ett lag som vi inte vet så mycket om egentligen mer än det vi har fått ta del av på deras hemsida och HockeyEttan.se
Nu har det tränats och laddats inför match och vi har fått C#17 Marcus Anderssons kommentarer inför första mötet borta i Lindesberg.

Hur har du haft det sedan grundserien slutade 11 december mot Väsby med vinst 4-0.
-Jättebra, tack! Först fick vi fira Allettan-platsen tillsammans i laget och sedan körde vi hårdträning i en vecka. Efter det hann jag hem till familjen i Örnsköldsvik i några dagar för att fira jul. Har varit så skönt att få komma hem och ladda om lite. Nu känns det grymt motiverande att dra igång igen.
Vad tror du blir
de största skillnaderna i spelet i Allettan jämfört med grundserien?
-Helt säkert tajtare och hårdare. Sedan möter vi ju lag från andra serier nu och det tror jag kommer att märkas både för spelare och publik. Det sägs ofta att vår östra serie bygger mer på hög fart och hård press jämfört med övriga Ettanserier, så det kan nog visa sig i spelet på ett eller annat sätt.
Varför kommer Vallentuna att överraska de sk ”experterna”?
-Känns faktiskt enbart kul att folk placerar oss i botten i sina förhandstips – riktigt skoj att slå underifrån. Jag tror verkligen att vi kommer att överraska många med vårt spel. Redan före jul så gjorde vi våra starkaste matcher mot de andra topplagen och vann mot alla fyra lag som gick vidare. Vi har verkligen höjt oss när motståndet blir svårare och det talar för oss nu.
Vad blir din viktigaste uppgift i matchen?
-Det blir att tillsammans med mina ytterforwards Paulsson och Söderberg bidra offensivt. Spela avslappnat, skapa lägen och försöka visa vägen med något mål. Vi hittade ett bra flow mot slutet och det vill vi ta med oss in i Allettan.
Slutligen vill vi att du tippar resultatet i första matchen. Kort kommentar om vem som blir matchvinnare.
-Vinst med 4-1. Alex Jirhage fortsätter att storspela där bak och Oskar Söderberg blir matchvinnare med ett direktskott från död vinkel, för det är i princip det enda han verkar träna på nuförtiden.