Vinst mot Lindlöven borta

Vallentuna Hockey tog en välförtjänt 3-1 seger borta mot Lindlöven.

C#17Marcus Andersson ger sin analys efter matchen.

Hur känns det efter premiären och en odiskutabel seger.?

-Såklart jätteskönt att vinna direkt och få en bra start. Vi vet att en tuff serie väntar så det var precis den start vi ville ha. En ganska stabil match från vår sida rakt igenom där jag tycker att vi är det starkare laget.

Vi såg en ny spelare på isen idag som presenterade sig genom att inleda målskyttet med 1-0 och sedan assist till 2-0 målet vem är #16Leon Lundberg? 

-Leon gjorde sin första match med oss ikväll men har hunnit träna med laget i några veckor. En grymt bra kille utanför isen och väldigt skicklig på planen. Kul med en sån här start, blir ett bra tillskott för oss i offensiven. Tycker förresten att hela den kedjan med Leon, Gustav Jansson och Jacob Lundin såg pigga ut idag.

Spelet såg i stora delar stabilt ut men  powerplay spelet har lite mer att erbjuda, vad skall ni ändra på för att hota mera i den spelformen?

-Vi vet vad vi vill göra och jag tror nog inte att vi behöver ändra något särskilt. Vi hade ju bara två powerplay under matchen plus ett i slutminuten, och den gången handlade det mest om att spela hem segern. Men det är klart att det är en väldigt viktig spelform så vi får försöka höja skärpan ytterligare på måndag.

Nu är det vila imorgon och match igen på måndag hemma mot ett revanschsuget Lindlöven, kan vi förvänta oss ungefär samma spel från er sida? 

-Yes, vi tränar imorgon bitti och sedan är det dags igen. Nu när vi vet hur Lindlöven spelar så ändrar vi nog några detaljer i vårt spel. Vi har redan hunnit prata om en del grejer, men i det stora hela så var det mycket bra att ta med oss från ikväll. Hoppas att många kommer till hallen och stöttar oss på måndag!