Väsby och Halmstad vinnare av en plats i ATG Hockeyettan Finalen

Det blev rafflande men de båda ledarlagen i respektive serie höll undan och vann sina matcher. Mycket starkt och därför är båda lagen sannerligen värdiga vinnare av en finalplats.
Väsby avgjorde sin match mot Östersund med två mål på fem minuter i andra perioden. 2-0 höll sedan hela vägen till seger och en finalplats.

Det var mer spännande i Halmstad där Hammers försökte hålla undan mot jagande Huddinge och Nybro. Det såg mörkt ut för Hammers i sin hemmamatch mot Kallinge/Ronneby med underläge efter första perioden med 0-1. Det dröjde till mitten av tredje innan man fick in 1-1 som visade sig räcka då Nybro förlorade mot Mariestad att målskillnaden för Huddinge inte räckte. Hammers avgjorde sedan på straffar och ordnade därmed också en poäng ner till Huddinge.

ATG Hockeyettan Finalen spelas i bäst av tre. Speldatum: 25/2, 28/2 och 29/2.

Seriesegrare i ATG Hockeyettan Vår var redan klara inför sista omgången och det blev:

• Södra: Vimmerby.
  • Västra: Nyköping.
  • Östra: Strömsbro.
  • Norra: Kiruna AIF.

Dessa fyra lag är orankade inför playoff 1. Valen till playoff 1 görs på torsdagen, läs mer här.

Vi på ATG Hockeyettan riktar både ett grattis och lycka till till alla sex seriesegrare!