Billinge Trophy i helgen Inställt och information kring Corona

Skövde IK måste tyvärr meddela att helgens cup, Billing Trophy för U12 skjuts upp på obestämd tid.  Detta med anledning av de beslut som fattats av Region Syds tävlingskommitté igår, att alla cuper i första hand ställs in till att börja med mellan 13/3-29/3. Huruvida cuper efter det senare datumet kommer att få spelas, kommer tas beslut om längre fram utifrån de direktiv som kommer från Folkhälsomyndigheten fortlöpande.

Beslutet har tagit utifrån den information som kommit från Folkhälsomyndigheten / Regeringen rörande coronaviruset – covid-19.

Vidare har Västergötlands Ishockeyförbund valt att av samma anledning och på rekommendationer från SIF:s tävlingsutskott att avsluta allt kvarvarande  seriespel för pojkar och flickor i sina serier från A1 ner till D2.

Mer information kring besluten hittar du här:

https://www.swehockey.se/Distrikt/vastergotlandsishockeyforbund/Nyheter/Egnanyheter/beslutgallandeseriespelochcuperturneringar20192020/

Skövde IK som klubb följer givetvis de direktiv som ges angående folksamlingar och sammankomster, och är självklart oroade över den stundade samhällssituation som råder  kring smittorisker och spridning. Vi följer utvecklingen kring coronaviruset – covid-19 mycket noggrant, och är i fortlöpande kontakt med förbund och kommunen kring verksamheterna i och runt Billingehov.

Vi kommer hålla våra medlemmar och intressenter uppdaterade kring klubbens fortlöpande verksamhet resterande delen av säsongen genom de medlemskanaler och medier vi har.

Mer viktig och bra information kring coronas påverkan på idrotten hittar du här:

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

 

Hälsningar

Anders Lundström Klubbchef

Alexander Fornsjö Ordförande