inför Hanhals

Hallandsderby stundar uppe i Kungsbacka på fredag.

 

Onsdagens hemmamatch mot Nybro fick flyttas p.g.a. att sju spelare blev krassliga samtidigt och man då befarade att Coronan hade fått grepp på laget. Men efter att sex provsvar visade sig vara negativa, det sjunde väntas komma under fredagen, så har man nu grönt ljus inför drabbningen med Hanhals.

– Det är förstås skönt att det bara rör sig om vanliga förkylningar och att killarna snart är tillbaka igen. Nu är det bara Hellstens provsvar som vi väntar på, säger Fredda.

Även om det inte rör sig om Corona så kommer ju laget sakna ett par spelare på fredag. Glädjande nog så är Robin Dahse åter spelklar efter att ha tvingats i karantän då hans sambo faktiskt har haft Corona. Robin var en av dem som testades negativt.

Vi kommer med ytterligare en fantastisk nyhet idag. Många har säkert redan fått nys om den, men den tåls att upprepas – den SHL-meriterade forwarden Alexander Johansson, 32, är klar för Hammers!
– Jättekul att vi har kommit fram till en lösning med Alexander. Han har ju tränat länge med oss och vi har sett vad han kan göra både på och vid sidan av isen, säger Fredda. 

Förhoppningen är att Alexander gör sin debut i Hammers på fredag.

– Det kommer att bli en tuff match. De har gjort det väldigt bra så här långt. Så vi får verkligen se till att vara alerta ifrån start och vara noggranna matchen igenom, säger Fredda.

Följ websändningen av matchen HÄR!