Inför Hammarby – Hudiksvall

Tredje omgången i Hockeyettan spelas för Hammarbys del under lördagen, då Hudiksvall kommer på besök. Direkt därefter spelar Hammarbys damer träningsmatch mot AIK – det blir en helkväll i Sätra!

Nedsläpp för herrarnas match är kl 16.00, lördag 22/9. Insläppet öppnar en timme tidigare. Damernas match börjar 18.45 och till denna är det fri entré!

Biljettinfo

Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré

Vi tar emot kontanter, kort och swish!
Nytt för i år är att du kan förköpa biljetter online (då tillkommer 1

0 kr i administrativ avgift): https://www.tickster.com/sv/p/hammarby-hockey/h1grunds2018′

Webb-tv

Matchen sänds på webben för 99 kr: https://live.hockeyettan.se/live/9799′

Läget i laget

Jakob Wallin missar matchen pga sjukdom, i övrigt är alla spelare tillgängliga.

Motståndarkoll

Hudiksvall är i vanlig ordning tippade att tillhöra toppen av tabellen, och har gjort ett flertal starka värvningar inför säsongen. Serien har också börjat bra poängmässigt, med full pott efter två hemmasegrar mot Visby/Roma och Vallentuna. Den sistnämnda satt dock långt inne, och Hudik har en del skadeproblem i laget.

Hammarby slår ur underläge, men har ofta gjort bra matcher mot Hudiksvall tidigare år och har goda chanser att överraska positivt!

Damernas träningsmatch

Damlaget gör sin första träningsmatch under ledning av nya tränaren Lennart Älgekrans, och det är seriekollegan AIK (lag 2) som står för motståndet. Stanna gärna kvar och heja fram damerna under det första testet inför seriepremiären, som är redan nästa söndag!