Inför Hammarby-Trångsund

Spelschemat är späckat nu med match varannan dag – näst på tur att komma på besök till SDC-hallen är Trångsunds IF.

När

Fredag 11 januari kl 19.00. Entrén öppnar 18.00


Biljettinfo

Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré

Vi tar emot kontanter, kort och swish!

Nytt för i år är att du kan förköpa biljetter online (då tillkommer 10 kr i administrativ avgift): https://www.tickster.com/sv/p/hammarby-hockey/h1grunds2018′

Säsongskortet 2018/2019:  gäller även för vårserien (exkl. ev. kval)

Matchprogram

Här kan du ladda ner insticksbladet (finns också utskrivet vid entrén): http://www.hammarbyhockey.se/program/2019_01_11_Herr.pdf


Aktiviteter

Puckkastning i andra periodpausen. Köp din puck vid souvenirbordet – eller varför inte ta två!
Souvenirförsäljning från Hammarby Hockey.

 

Webb-tv

Ingen sändning från matchen

 

Läget i laget

Läget är oförändrat jämfört med den senaste matchen – Magnus Kullerback, Jakob Wallin, Marcus Jernberg och Kenny Salander saknas.

Motståndarkoll

”Trånkan” är nykomlingar och har haft det ganska tufft så här långt. I grundserien blev det bara tre segrar och en sistaplats i tabellen. Efter jul har det börjat lite bättre, och man har spelat in fyra poäng på lika många matcher där inte minst en oväntad pinne mot Nyköping sticker ut.

I onsdags förlorade man mot Sollentuna med 0-4, men siffrorna är nog lite missvisande då Trångsund hade rett rejält övertag i skottstatistiken. Bajen får inte underskatta motståndet, då kan det bli svettigt värre!

Hammarby vann de inbördes mötena i grundserien och har nu tagit 14 poäng på de fem senaste matcherna. Vid seger mot Trånkan går Hammarby upp i serieledning – det vore väl ett alldeles utmärkt sätt att inleda helgen på?