Välkommen Victor Erixon, ny back i Hammarby!

En 19-årig back med Hammarby som moderklubb, spelade senast i Nacka.

Hur kom det sig att det blev Hammarby?

-Jag ville ta steget upp från division två till ettan och ska satsa på hockeyn. Jag vill utvecklas och ta de chanser jag får, försöka höja och utmana mig själv. Hammarbys och mina intressen sammanföll så det blev en bra överenskommelse. Laget och grabbarna känns bra, och jag tror att vi kommer kunna få ihop ett bra lag som har goda chanser att komma långt! 

Vad är din styrka?

-Jag tycker om att föra pucken, att spela bra som första pass och få igång uppspelen. Jag gillar att spela puck, hitta mina lagkamrater och försöka vara med framåt också.

Vad tänker du om säsongen som kommer?

-Angående kommande säsong så har jag höga förväntningar och jag tror att även laget har höga förväntningar. Jag tror och hoppas att vi kan komma ännu längre än den säsong som var och målsättningen är ju såklart att komma så högt så möjligt. Jag tror att säsongen för min egen del kommer vara väldigt lärorik och rolig! 

Tror du att det blir stor temposkillnad mot förra säsongen nu när du ska spela i en högre division?

-Inte jättemycket, tror nog att jag vänjer mig ganska fort, det har jag gjort tidigare. Tror inte att det blir problem med farten, säger Victor och ler.

Tränare Tommy Latva: Victor är stor och stark och vi tror vi kommer få en bra utveckling på honom så han blir en stabil back i vår besättning.