Vinst borta mot Wings!

A-laget kasserar in sin fjärde trepoängare i gårdagens bortamatch mot Wings. Matchen slutar 4-1 till VBK och en av de tongivande spelarna var #33 Andreas Paulsson som svarar så här på några frågor om varför det gick som det gick;

Wings kommer till matchen med fyra raka segrar och tar dessutom ledningen i power play i första perioden. Vad var känslan då?

”Egentligen ingen förändring av känslan alls då vi förde matchen både före och efter målet, följde vår game plan och kände att vi var det bättre laget.”

Du bidrar starkt till att ni vänder matchen i andra perioden med två mål på två minuter. Spelet stämmer efter några matcher med grus i maskineriet. Vad var skillnaden igår?

”Vi vet ju hur vi ska spela och vet att vi kan det när vi följer den uppsatta planen samt låter bli enkla misstag. Jag tycker dock att vi ska bli bättre på att spelare rakare på mål och se till att få in puck och spelare på kassen.”

Din formation står för åtta poäng och gör bland annat samtliga mål igår. Är det ett nytt Dream Team vi fått se?

”Nja, det är väl så att det förväntas att vår formation SKA prestera på den här nivån och vi vill ju verkligen spela så som vi lyckades spela igår.”

Noterbart i övrigt är att #1 Alexander Jirhage har fina 95,45 i räddningsprocent.