Hallå där Hugo Arvidsson…

… utlånad back från från Nybro Vikings som har spelat med Gislaveds SK under hösten i Hockeytvåan.

Du har spelat 17 matcher med Gislaved. Hur har hösten varit för din del?

– Det har känts bra. Jag har fått mycket istid och det är det man vill ha. Sedan har det gått bra för laget också, vi är väldigt nära att bli klara för Alltvåan.

Vad har du för roll i laget?

– Jag bidrar främst med det defensiva och tar stort ansvar där. Jag får även stort förtroende i boxplay. Sedan jobbar jag varje dag för att förbättra det offensiva spelet.

Hur är det att ha gamle HV71-legendaren Mattias Remstam som tränare?

– Väldigt kul. Det är ju en hockeylegendar som kan lite av det mesta.

Du tränar dagligen med Vikings och spelar matcher med Gislaved. Hur funkar det?

– Det stämmer. Det är okej. Jag är i Gislaved tills vidare och är beredd om det skulle bli någon skada i Nybro. Det blir att pendla när det är matcher med Gislaved. Jag har inget körkort men oftast brukar Johan Hermansson (kanslist i Vikings) köra mig. Jag känner han sedan tidigare. Annars blir det tåg och buss.

Du är egen produkt och spelade en del med Vikings på försäsongen. Är det inte bittert att inte få vara med nu när det har gått så bra för laget i Hockeyettan?

– Lite bittert är det kanske, men samtidigt är det jäkligt tufft att ta en plats i Nybro. Det är riktigt skickliga backar där. Det är kul att det har gått så bra för laget, det har verkligen varit över förväntan.

Vi tackar 20-årige Hugo Arvidsson för intervjun och önskar honom lycka till framöver!