Klar för Hammarby: Robin Kokkonen förlänger

Under måndagen blev Hammarby Hockeys första byggsten inför lagbygget till säsongen 20/21 klar. Robin Kokkonen stannar i den grönvita tröjan. 

Lagbygget inför nästa säsong är i gång och nu kan vi presentera den första att skriva på. Robin Kokkonen blev klar för sin fjärde säsong i Hammarbytröjan.

Första gången vi stötte på Kokkonen var 2014 då han var utlånad från Djurgården till Hammarby. Sedan kom han tillbaka efter t

re åt i Vimmerby och nu gör han sin tredje raka säsong i Bajen.

-Jag har haft en bra dialog med Robban (Sportchef Robert Grääs red.adm) och det känns spännande. Vi får ta oss i kragen från den senaste säsongen och bara köra på säger Robin över telefon. Vi spelade ju bra mot de bra lagen och det gäller att hålla samma tempo hela tiden, vi kan slå alla lag menar 25-åringen.

Han blir en viktig kugge

-Väldigt glad och nöjd kring att Robin väljer att fortsätta sin karriär hos oss. Med hans erfarenhet av hockeyettan och historia av att göra poäng så är jag övertygad om att han kommer bli en viktig kugge hos Hammarby hockey även nästa säsong säger tränare Filip Algeman om förlängningen.

Robin har spelat 60 matcher för Hammarby och gjort 30 poäng.

Tack för att du stannar i Bajen och lycka till den kommande säsongen önskar vi på Hammarby Hockey

// Henric Wauge