NYFÖRVÄRV! ”jäkligt kul att representera Borås Hockey”

Nu har vi gjort klart med en ny målvakt som ska vakta kassen säsongen 20/21. Det är Viktor Andersson, som har spelat de två senaste säsongerna i Skövde IK. Viktor är hungrig kille som är villig att utvecklas i sin karriär och då föll valet på Borås då han ser stora möjligheter att lyckas hos oss. Vi önskar Viktor ett stort lycka till i HC-tröjan den kommande säsongen!

Berätta lite om dig själv, vem är Viktor Andersson?
– Jag är 23 år gammal och kommer ursprungligen från Karlstad, spelade juniorhockey i Färjestad och Karlskrona. Jag ser mig själv som social, ambitiös, noggrann och har väldigt nära till skratt!

Vad gör du när du inte spelar ishockey?
– Under sommarhalvåret så är golf ett stort intresse men den största passionen är fotboll, först och främst Premier League och Chelsea. Sen spenderas den mesta tiden utanför hockeyn ihop med min flickvän skulle jag säga.

Hur gick dina tankar när valet föll på Borås?
– För min egen personliga utveckling så såg jag Borås som det absolut bästa alternativet för min del, sen tror jag det finns bra förutsättningar att som lag ta nästa steg i form av anläggningen och stad.

Vad var ditt första intryck av klubben?
– Att ni, precis som jag, vill framåt och utvecklas, jag fick intrycket att i Borås ges du chansen att ta nästa steg i din karriär.

Vad är dina styrkor som målvakt?
– Min pondus, mitt spelsinne, och mitt psyke skulle jag säga är tre styrkor som jag har.

Vad ser du fram emot den kommande säsongen i Borås?
– Spela mycket, vinna mycket och utvecklas så mycket jag kan som individ!

Finns det något annat du vill tillägga?
– Det ska bli jäkligt kul att representera Borås Hockey!

Vi hälsar Viktor Andersson varmt välkommen in i klubben och önskar honom lycka till i kassen!