Nya medarbetare inom klubben!

Huddinge Hockeys styrelse fortsätter arbetet med den organisationsförändring som annonserades häromdagen. Idag har avtal tecknats med två nya medarbetare.

Klubbchef & Sportchef Elit

Darryl Finnell har anställts som ny Klubbchef med sportchefsansvar för elitblocket (J18, J20, A-lag Herrar). Darryl har en egen hockeykarriär som elitspelare i nordamerikanska ligor, liksom ett par år i Väsby i Div 1. Han har en universitetsexamen från USA inom marknadsföring och beteendevetenskap och många års ledande befattningar inom svenskt näringsliv. Darryl är 58 år och tillträder tjänsten den 1 april.

Det är med stor glädje och respekt som jag tillträder den nya rollen som Klubbchef och Sportchef i Huddinge Hockey. Jag har på olika sätt varit aktiv inom föreningen sedan många år, bl a som ungdomstränareför klubbens 88:or. Mina sex år som aktiv styrelsemedlem i Stockholms Ishockeyförbund har också gett mig en överblick över hockeyn som kommer vara till stor nytta. Det är min ambition att stå för stabilitet och ett tydligt ledarskap inom föreningen.  Med mina 20 år som konsult och utvecklare inom ledarskapsutveckling, affärsutveckling och förändringsledning känner jag mig väl rustad för den nya utmaningen.
Huddinge Hockey är ett mycket starkt varumärke med en enorm potential.  Det är min förhoppning att tillsammans med alla duktiga tränare, ledare, spelare och föräldrarutveckla klubben och etablera oss som en förening som står för nytänkande, som är professionell och eftertraktad.
Jag börjar omgående se över ”klubbens röda tråd” i syfte att bygga en framgångsrik verksamhet på alla nivåer, liksom att medverka i fortsatt rekrytering av spelare, tränare och andra medarbetare i mitt team.

Scoutingoch rekryteringsansvarig Huddinges Alag

Alexander Ytterberg Percudani har engagerats som scouting- och rekryteringsansvarig för A-laget inför nästa säsong i samarbete med vår nya Klubbchef. Alexander är 28 år och har spelat i våra ungdoms-, junior- och A-lag, dessutom ett år i USA och ett år i Kumla i Div. 1. Han arbetar professionellt med personalrekrytering hos B3P – Bättre Personal och kommer utföra sitt scouting-uppdrag på deltid fram till 31 juli.

Det är ett väldigt ärorikt förtroende och uppdrag jag fått av styrelsen. Min förhoppning är att kunna bygga vidare på den fina grupp spelare Huddinges A-lag hade under den senaste säsongen och samtidigt identifiera vilka områden som vi behöver utvecklas inom. Ambitionen från klubben är hög och mitt mål med detta uppdrag är att bidra till en trupp, som än en gång ska vara med och slåss om en plats i HockeyAllsvenskan.
Jag hoppas och tror att min insyn i verksamheten som både före detta spelare/tränare i kombination med min nuvarande yrkesroll som HR-ansvarig med fokus på rekrytering, ska göra den processen givande för alla inblandade parter. Jag ser fram emot att ta en första kontakt med våra egna spelare med sikte på säsongen 2019 och påbörjar uppdraget omgående.
Välkomna till Huddinge hockey!