Små misstag avgjorde

En lång resa till Ronneby för att möta serieledarna, kunde lika gärna blivit seger.

Det var en jämn match där Huddinge tog ledningen i powerplay, Björn Jonasson gjorde sitt femte mål på två matcher!

Hemmalaget blev inte chockade utan svarade med att kvittera fyrtio sekunder senare.

Men Huddinge skulle få pausvila med ledning, Kim Lennhammer fick göra sitt första i Allettan, inte från backplats utan han hade tagit position vid teckningscirkeln vänster om målvaken och efter en krosspassning från Björn Jonasson var det bara att slå in pucken efter 18:50.

Hemmalaget tog tag i andra perioden och kunde kvittera i powerplay efter tio minuter och även ta ledningen tre minuter senare. 3-2 efter två perioder.

Tredje perioden började inte bra, hemmalaget gjorde 4-2 redan efter 28 sekunder och 5-2 knappt två minuter senare.

De som trodde matchen var över där skulle bli oroliga.

Oliver Kandergård reducerade elva! sekunder senare och matchen levde i högsts grad.

Tyvärr kunde hemmalaget hålla skärpan i powerplay få Huddinge att tappa spelet även om de inte gjorde fler mål.

Sista målet kom 19:15 efter lång press av Huddinge, Björn Jonasson återigen!

5-4 blev slutresultatet.

Serien är jämn och långt ifrån avgjord. Dessa uddamåls förluster ska bli vinster sen på hemmaplan.

Nästa match, söndag den 20/1 i Björkängshallen då Grums kommer på besök, nedsläpp kl 16:00