ESK Hockey presenterar ett nyförvärv!

ESK Hockey kan idag presentera ett nyförvärv! 24-årige forwarden Felix Lundqvist har skrivit kontrakt för resterande del av säsongen.

Felix kommer närmast från två säsonger hos Lindlövens IF men gör nu comeback efter att en skada stoppat honom från allt spel förra säsongen.

– Felix är en spelare som jag har väldigt bra koll på sedan tidigare. Efter lite skadetrassel är han nu återställd och det är en poängstark forward med näsa för mål, säger Christian Nordenberg, sportchef i ESK.

Felix har Avesta som moderklubb och spenderade juniortiden hos Nyköping och Växjö. Hos Lindlöven i Hockeyettan blev det hela 43 poäng på 62 matcher, alltså drygt 0,7 poäng per match i snitt.

Vi noterar förövrigt också hela 72 poäng (!) på 43 matcher med moderklubben Avesta i division 2, där han tillfälligt mellanlandade säsongen 15/16 mellan sejouren i Växjö och åren i Lindlöven.

I Växjö spelade Felix tillsammans med både Zebastian Bodini-Schmitt och William Kaijser, och i Lindlöven var han lagkamrat med Niklas Rigelius.

Felix kommer att bära tröja nummer 77. Premiären i ESK-tröjan dröjer dock ytterligare ett tag och han kommer inte att vara med på lagets resa till Gotland för fredagsmötet med Visby/Roma.

Varmt välkommen till grönsvart, Felix!