Fokus på fel saker.

Surahammar åkte på en 0-6 förlust i första hemmamatchen i vårserien. Matchen var inte så ojämn som resultatet visar. I början av matchen så hade Malung första 5 minuterna, sen var Sura det bättre laget i första perioden. Sen gjorde ju Malung målen.

Men varför lägga fokus på domsluten. Det är bara att sätta sig i båset och ta nya tag i nästa byte. För fortsätter man så här så vinner man inga matcher. Mer fokus på att göra mål, än att gnälla på domslut. Alltså, lägg fokus det man kan förändra istället för att spilla energi på det man inte kan förändra. Det är något som laget måste jobba tillsammans med i hop med lagledningen. Nog sagt om detta.

Christtoffer Hanning gjorde som vanligt en bra match, han fick verkligen jobba i kassen. Sen var det kul att se en spelsugen Jonathan Karlsson, han behövs i försvaret. Nya Kanadensaren Damien Kulynych var en frisk fläkt, hade ett rungande stolpskott i sitt första byte.

Nu gäller det att ladda om och flytta fokus till spelet istället. Träning i morgon, söndag och sedan match borta på måndag mot Eskilstuna Linden HC. Då ansluter också backen Louis Vlahakis som varit i Kanada under uppehållet.

Surahammars IF-Malungs IF 0-6 (0-2, 0-2, 0-2)
Skott: 22-38 (8-12, 8-13, 6-13)