Förlust i seriefinalen mot KRIF

Det ville sig inte igår. KRIF vinner seriefinalen i Björkängshallen med 6-1.

Vi kommer helt fel in i matchen genom en utvisning efter bara 32 sekunders spel och kort därpå kommer ytterligare en utvisning. KRIF får då chansen att spela 5-3 vilket man utnyttjar på bästa möjliga sätt och sätter 1-0 efter drygt två minuters spel. 2-0 målet kom som ett brev på posten efter vår svaga inledning av matchen. Tufft såklart med en sådan start på en viktig match. Vi försöker jobba oss in i matchen efter 2-0 målet, men får ingen utdelning och första perioden slutar med KRIF-ledning.

Andra perioden startar med ett boxplay efter att vi ådragit oss en utvisning i slutet av den första perioden. KRIF är hypereffektiva och kan trycka in 3-0 bakom Eltonius i mål. Då var såklart uppförsbacken väldigt brant, samtidigt som vi inte riktigt fick vårt eget spel att stämma. I slutet av den andra perioden får vi iallafall in en reduceringspuck men 3-1 står sig perioden ut.

Tredje perioden blir till att gå hårt för en reducering samtidigt som vi flyttat upp laget väldigt högt i hopp om att få in en puck till och få lite mer kontakt i matchen. Så blir inte fallet utan KRIF utnyttjar hålen i vårt försvar som blir och kan gå i från och vinna ganska komfortabelt.

Nu gäller det att slicka såren och träna på bra, för på söndag är det ny hemmamatch igen. Denna gång är det Skövde som kommer på besök till Björkängshallen.