Karls tankar inför match: TAIF-Troja-Ljungby

Efter två raka bortamatcher så är det återigen hemmamatch och denna gång är det Troja/Ljungby som är på besök.

Vi har stött på varandra två gånger denna säsong och det är en vinst för Troja och en vinst för oss. I deras senaste match som de hade mot Huddinge så blev det förlust med 2-1, Troja har sammanlagt tio poäng efter sju omgångar.

För våran egen del så var vi på Gotland förra helgen och spelade mot Visby. Återigen var det en jämn match där det stod 0-0 efter två perioder. Men vi gjorde två snabba mål i inledningen av sista och kunde tillslut vinna matchen med 3-1.

I onsdags var vi i Kallinge och spelade och där det blev tyvärr förlust efter ett sent avgörande från Kallinges sida. När det är tio minuter kvar av matchen så ligger vi under med 4-2 men vi ger inte upp för det och gör två snabba mål och kvitterade. Med den starka avslutning som vi gör så kändes det ju extra tungt att vi inte fick med oss några poäng. Men det är ändå mycket positivt vi tar med oss från matchen, dels att vi pressar serieledarna på bortaplan och att vi gör fyra mål framåt. Men det viktigaste och det roligaste är att se killarna aldrig ger upp utan de kämpar och sliter i 60 minuter och det är det som kommer att ge oss poäng i framtiden och vi får hoppas att det kommer redan i imorgon.