Förlust på straffar mot Tranås

Det blev förlust mot Tranås igår på straffar. En match som vi visste på förhand skulle bli riktigt tuff mot ett lag som är betydligt bättre än vad tabellen visade. Vi startar matchen bra och får tidigt 1-0 genom mål av Jesper Cederberg. Efter ledningsmålet fortsätter vi att åka mycket skridskor och får på grund av det utvisningar med oss som gör att vi får momentum i matchen. Efter lite dryg 15 minuter spel så tappar vi det och börjar drälla och tappa puckar. Tranås 1-1 mål kommer med dryga minuten kvar att spela.

I den andra perioden är det fram och tillbaka i 20 minuter. Inget av lagen lyckas med något ordnat anfallsspel. Tranås kan sätta 2-1 med 10.33 på klockan och går sedan till pausvila med samma siffrorna.

I den tredje perioden blir spelet lite bättre, men tempot är väldigt lågt matchen igenom. 2-2 målet kommer i PP 05.30 in i sista perioden. Ett resultat som sedan står sig perioden ut och även övertiden. Matchen fick avgöras på straffar där Tranås tillslut drog de längsta strået.

En mindre bra insats av laget som resulterade i en poäng. Tabellen är stenhård och det räcker med att man vinner eller förlorar en match så är man på övre eller undre skiktet i tabellen.

Slutresultat: 2-3 efter straffar

Skottstatestik: 32-32