Karls tankar inför match: TAIF-Mariestad (PO3:1)

Nu är vi framme vid Play Off 3 efter att ha slagit ut Halmstad med 2-0 i matcher. Första matchen här hemma i Tranås vann vi med 2-1 efter sudden. Det var en liknande matchbild som det har varit tidigare under säsongen mot dem. Men jag tycker vi jobbar på bra och har ett tålamod i spelet och det ger utdelning till slut.

Matchen nere i Halmstad så tycker jag att vi är det starkare laget och vinner den med 6-3. Det var skönt att vi fick en extra dag ledigt med tanke på att vi har lite skavanker i laget. Jag vill rikta ett extra stort tack till alla våra supportrar som var i Halmstad och hejade fram oss. Ni skapade en grym stämning och ni betyder jättemycket för oss!

Imorgon är det första matchen i Play Off 3 och det är Mariestad som står för motståndet. Vi har stött på varandra två gånger denna säsong och vi har vunnit varsin match. Matchen i Tranås så vann Mariestad med 3-2 efter att ha avgjort i slutet av matchen. Lika jämnt var det i Mariestad men då vann vi en jämn och tuff match med 2-0. Så med den bakgrunden så kommer det förmodligen bli en jämn och underhållande matchserie mellan två lag som känner varandra väl. Det gäller för oss att vi har fokus på vår prestation och ha disciplin i vårt spel och när väl chanserna dyker upp så gäller det att utnyttja dem på bästa sätt.

Jag vill hälsa alla välkomna till morgondagens match, så ska vi se till att det blir en bra stämning i Stiga Arena!