Presentation Partners

Nybro Vikings är beroende av stöd från kommun, näringsliv, företag och andra partners för att kunna bedriva föreningen på den nivå vi gör idag med anställd personal, stor ungdoms- och juniorverksamhet och spel i Hockeyettan med sikte på högre höjder. Arbetet med att förlänga och skriva nya samarbetsavtal är igång för fullt och i år kommer vi att presentera föreningens så otroligt viktiga samarbetspartners här på hemsidan!

– Jag vill rikta ett stort tack till er alla som på något sätt stöttar föreningen, vi växer och är beroende av ett starkt stöd både ekonomiskt och på andra sätt. Nybro Vikings är en viktig del av Nybro Kommun och en stor mötesplats för både privatpersoner och företag. Tillsammans är vi starka!, säger Nybro Vikings klubbchef Rasmus Aro.

Vill du sponsra Nybro Vikings? Läs mer här!
Nybro Vikings har hundratals företag som stöttar vår verksamhet. Vi kommer löpande att presentera våra fantastiska Partners för den kommande säsongen. Denna gång presenteras:

Liljas Bil
Liljas grundades 1928 och är ett av landets äldsta bilhandelsföretag. Idag finns totalt 275 medarbetare och omsättningen är på cirka 1,8 miljarder kronor. Liljas gör det enklare att köpa och äga en bil. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar ditt bilägande. Står du inför valet kring vilken bil du ska köpa? Åk till Liljas så hjälper de dig att hitta en bil som passar just dig. Liljas finns på fem orter runt om i Småland; Nybro, Kalmar, Emmaboda, Växjö och Tingsryd.

Kakelspecialisten
Kakelspecialisten gör allt för att ge just dig en upplevelse utöver det vanliga. Kakelspecialistens målsättning är att tillgodose dig med det bästa av vad man kan önska av det moderna badrummet, köket och hallen idag med kakel och klinkers. Allt inom mur & puts, eldstäder & skorstenar. Behörighet för vattentäta våtutrymmen.

Orrefors Kosta Event AB
Välkommen till Kosta Outlet! 20 000 kvm shopping av kvalitetsvaror – hundratals välkända varumärken. På Kosta Outlet hittar du det mesta – och till fantastiska priser! Här finns shopping för hela familjen! Allt du drömmer om och allt du behöver! Kosta Outlet har ett utbud på över 200 olika internationella varumärken. Inom mode erbjuds kläder, skor och sportutrustning från de bästa varumärkena. Det finns stor bredd på inredning och design, glas och porslin, böcker och blommor. Här finns också gott om trivsamma kaféer och matställen där du kan samla energi. Dessutom rekommenderas att du samtidigt besöker den unika glasbruksmiljön i anslutning till Kosta Outlet och förundras över ett urgammalt hantverk med världsberömmelse!

Välkommen till Kosta Lågprisvaruhus! Billigt även för en smålänning! På Lågprisvaruhuset i Kosta hittar du Livsmedel, Mejeriprodukter, Hushållsartiklar, Heminredning, Kläder, Leksaker, Fritid, Bilvård, Verktyg och Grill.

Välkommen till Kosta Lodge! Stugor med självhushåll och restaurang i högre standard. Passar dig som gillar natur och mycket aktivitet, för både privatpersoner och konferensgäster!

Alla samarbetspartners hittar du här
Nybro Vikings Partners 20/21