Seger i en tät drabbning mot Hammarby

Huddinge kunde ta ytterligare tre poäng efter en tät drabbning mot Hammarby, där underläge 1-2 vändes till seger med 4-2.
Efter en period var ställningen 1-0 till Huddinge, Hammarby kunde dock både kvittera och ta ledningen i den andra perioden innan Huddinge kunde kvittera genom Björn Jonason. I den tredje perioden stod matchen länge och vägde innan Huddinge kunde ta ledningen genom Joakim Hälleström. I slutskedet drog sedan Hammarby på sig två raka utvisningar för puck out, som Huddinge, genom Rasmus Dahlberg-Karlsson, kunde utnyttja och fastställa resultatet till 4-2.

-Precis som vi trodde inför matchen var det ett hungrigt Hammarby som kom till match. De kom ut väldigt hårt och vi stod på hälarna, säger Peter Nylander.

-Sebastian i målet gjorde en stabil och bra insats, vilket var tur för oss. Han var fokuserad matchen igenom och stod för några riktigt bra räddningar, fortsätter Peter

Ledning efter första perioden, men Hammarby lyckades vända och ta ledningen i den andra. Dina tankar kring det?
-Vi är inte där till hundra procent och tar inte kamperna fullt ut. Vi chansar för mycket och saknar disciplinen som krävs, svarar Peter och fortsätter:
Vi visar ändå styrka när vi kommer tillbaka och lyckas vinna matchen, trots att det finns betydligt mer att önska av spelet.

Ny match på onsdag, Visby/Roma på bortaplan. Förväntningar inför matchen?
-Vi vet att det kommer att bli en tuff bortamatch. Vi kommer att behöva spela väldigt disciplinerat om vi ska lyckas mot dem, de är ett riktigt bra lag på sin hemmaplan, avslutar Peter