Vi förlorar mot ett bättre lag

Idag förlorar vi helt enkelt mot ett bättre lag. Deras tyngd och fart i spelet kombinerat med bra pucktempo och passningspel lade grunden till deras seger. Dessutom var de starka på pucken och fick ordentligt tryck på oss i anfallszon.

Kommentarer om matchen:

Första perioden

Nöjd med inledningen av matchen där vi skapar en del målchanser men har svårt att sätta dit den. Se

dan tar Vimmerby över matchen och får igång sitt spel. De hittar spel i mitten av banan och får på sätt mer samlade anfall med fart in i anfallszonen och får igång ett mycket rörligt spel i vår zon. Vi får lägga ned mycket kraft i att försvara oss. När vi får tag i pucken så har vi inte riktigt kraften att göra något konstruktivt i anfallsspelet.

Andra perioden

Vi har två frilägen i 2:a perioden i box play vid ställningen 0-2 och ett mål där hade kanske förändrat matchbilden och en energikick för oss och istället gör de 0-3 och 0-4.

Tredje perioden

Vi kommer tillbaka starkt i 3:e och gör ett försök att komma i kapp resultatmässigt. Vi vinner perioden med 1-0 men det räcker inte. Vimmerby vinner helt rättvist idag.

För oss gäller det att komma igen och göra två bra träningar med kvallitet inför onsdagens bortamatch mot Kallinge/Ronneby.