Dags att studsa tillbaka!

Ikväll väntar KRIF på bortaplan och även dem ett tippat topplag. KRIF har precis som söndagens motståndare startat lite sämre än man nog förväntat sig. 9 poäng på 6 matcher och redan 7 poäng efter serieledarna Troja. Senaste två matcherna har man en udda förlust mot Nybro och en uddamålsvinst mot Karlskrona.

För Hanhals Kings del gäller det nu att studsa tillbaka från en straffförlust borta mot Mörrum och sedan en klar förlust mot ett bättre Vimmerby i söndags. Janne känner själv att det är upp till bevis nu om vi skall vara med och slåss om Allettan platserna.

Ska vi vara med konkurrera om platserna till AllEttan gäller det att haka på tåget!<

/strong>

Vi vet att det inte finns några lätta matcher i serien och det har alla lagen blivit varse om så här långt. Täta matcher och där många avgjorts på overtime och straffar. Det handlar mycket dagsformen och att mobilisera kraft och vilja att ge allt och lite till för laget. Rätt inställning är nyckel till framgång, att bidra med det man är bra på och göra det ihop med sina lagkamrater. Gör man detta brukar det räcka ganska långt.

Vi vet vad vi kan och när alla är ”påslagna” så gör vi det riktigt bra!

Viktigt att vi hittar tillbaka till den arbetsmoralen som vi haft tidigare. Skridskoåkningen upp direkt från start och att vi är aggressiva i spelet utan puck över hela banan och bra i närkampsspelet. Spelet med puck är självklart också viktigt, att vi kan variera farten i spelet genom att vårda puck och ha ett snabbt kombinationsspel med högt pucktempo. Ska vi orka att spela på det sättet gäller det att ha en jäkla disciplin i bytena, 35-40 sekunder max.

Vad är det viktigaste i dagens match?

I dagens match vill jag se ett rakare spel mot mål och en beslutsamhet när målchanserna dyker upp. Självklart också spelglädje och jäkla ”go” i laget.

Ni ser matchen som vanligt på Staylive.se