Vi studsade tillbaka med besked

Janne säger efter matchen

Skönt att studsa tillbaka igen och ta grym 3 poängare på bortaplan mot KRIF Hockey. Ska vi ge oss själva en chans att vara med och slåss om AllEttanplatserna så var detta välbehövligt. Att vinna med 5-8 på på bortaplan var nog ingen som trodde från start att det skulle bli så målrik match också.

Det blev en målrik match där vi gjorde 8 mål framåt

För oss blev det islossning i målskyttet och det känns jätteskönt för laget. I tidigare matcher har vi skapat mycket målchanser men inte fått in den där lilla svarta saken. Detta stärk

er vårt  självförtroende i kommande matcher att vi vet att vi kan göra mål.

Vad säger du om Liam Kirks debut, 3 poäng

Kul att se Liam Kirk i aktion och få göra sin debut i HanhalsKingströjan. Han blev spelklar sent för oss igår och jag fick samtalet från Björn när jag satt på bussen ned till Blekinge. Ett mål och två assist och spelmässigt en riktigt bra match från hans sida i sin första match på svensk mark. Det lovar gott inför framtiden.

Några detaljer som du vill framhäva 

Vi vinner inte den matchen utan ha ett bra målvaktsspel och en bra en laginsats. Alla bidrar med jobbet och slitet på banan och verkligen
försöker göra sitt yttersta för att vi ska göra en bra prestation och gå segrande ur matchen.

Kul att se Pa-mansu Jenneh igår när han kom in andra perioden efter att Kim Roussakoff blev skadad i slutet av första perioden. Inget allvarligt med Kim, men han var tvungen åka iväg till Karlskrona för att sys. ”Pabi” kom in och visade prov på ett bra första pass och ett klokt spel från hans sida matchen igenom.

Ny match på fredag och då kommer Halmstad på besök. Nu laddar vi om ser fram emot en härlig drabbning på fredag.