Inför Hanhals Kings vs Tyringe SoSS

Kvällens match mellan tabelltolvan Tyringe och åttan Hanhals Kings blir en svårbedömd match. Senaste 5 mötena lagen emellan har slutat 3-2 till fördel Hanhals Kings i matcher. Formen på båda lagen skiljer lite. Tyringe har 5 raka förluster och ligger klart sist i tabellen dock en match mindre spelad men endast 2 poäng. Hanhals Kings har en lite bättre form med en seger, en lika och tre förluster i senaste 5 matcherna. Totalt antal poäng 12.

Vi läser på Tyringes hemsida och där säger tränare Magnus Rahm följande om kvällens match:

Ikväll ska vi mönstra fyra kedjor för första gången på länge. Vi ska komma ut hårt på Hanhals ikväll, ta kommandot i matchen direkt. Vi tappar för många 50/50 dueller i matcherna och ska ändra på det ikväll. Vi vill på s�

� sätt också komma med lite högre fart in i anfallszon. Med fyra kedjor ska vi orka det i 60 minuter. Annars så gäller ordet tålamod. Våga vara rätt i banan. Inte stressa bort oss en och en utan laget ska hålla ihop.

När vi träffar Hanhals Kings tränare Janne Ericsson trycker han på stark lagmoral från sista matchen

Efter en pinne borta mot Kalmar i söndags där vi får oavgjort med oss efter 60 min och efter att hämtat igen ett 3 måls underläge. Det tyder på stark lagmoral i gruppen och det har visat prov på i tidigare matcher också.

Men vad kommer att krävas av Er ikväll för att ta tre poäng?

Tyringe på besök ikväll och räkna med att det kommer att bli en tät och tuff match och inget är förutsägbart och givet i den här serien och det vet nog alla. Försvarsspelet i fokus från start och där alla anammar det vi ska göra i spelet utan puck och gör det till 100%. Gör vi det så kommer spelarna att få en aha upplevelse och allt det övriga kommer gå mycket enklare.

Vinner vi man-man duellerna så kommer vi att ha mycket puck och då kommer det att hända grejer i spelet med puck.

Aggressivitet över hela banan ”alla gör jobbet”, noggrannhet med puck och bra pucktempo så vi får det där flytet i spelet som behövs. Det vill vi se från lagets sida ikväll.

Det finns inget att spara på ikväll. Ut och ge allt och lite till och det ska göras med tanke också.

Matchen startar 19:00 och sänds som vanligt på Staylive.se