Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KRIF 6
Hockeylag TRA 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag Kalm 3
Hockeylag TYR 5
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HHHC 2
Hockeylag BORÅ 3
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HHHC -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag TYR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag Kalm -

Ikväll avslutas höstsäsongen

I eftermiddag reser Hanhals Kings till Nybro för att spela sista matchen i årets höstserie, Hockeyettan. Det är dags att summera en händelserik höst som trots pandemi lyckats avslutas. Några matcher spelas en bit in på januari och därför kommer vi inte veta exakt hur serien slutar förrän början på 2021.

Vem är inte bättre lämpad än Hanhals Kings huvudtränare Thomas Heden, som summerar och blickar framåt:

Sista matchen för året och sista matchen som summerar denna serie för oss. Vi sätter oss på bussen och kommer njuta av resan mot Nybro och vi åker ner med en bra känsla i gruppen. Serien ska summeras inom kort och vi vill såklart behålla positionen vi har inför nästa serie som vi idag inte riktigt vet när den startar eller hur den ser ut.

Vi har de senaste matcherna fått tävla mot toppen i denna serie, Halmstad och Vimmerby borta. Små marginaler i dessa matcher gör att vi går förlorande ur dessa strider, några små misstag gör ibland stor skillnad. Ikväll möter vi ännu ett lag som krigar för att nå Allettan och planen är att minimera dessa misstag och ge oss själva chansen att göra skillnad. Farten, trycket, tävlingen, och strukturen har vi hittat även om vi har detaljer som vi ska styra upp på sikt.

Efter kvällens match så har vi möjlighet att gå in i en träningsperiod och det kommer göra oss starkare på alla sätt. En annan viktigt del att vi nu har en mängd spelare tillbaka och vi har numera en konkurrens situation i laget som vi saknad innan. På träning tävlar man om att ta plats till match, det kommer gynna gruppen på sikt. Vi välkomnar Jens Hellgren tillbaka i laget efter en tids sjukdom och ska bli kul att se hur hans rutin färgar in i denna match och på sikt.

Ikväll åker vi ner till Nybro med ett lag som vi vet gör jobbet varje kväll och vi ser ljust på framtiden och det som ligger framför oss. Nybro har verkligen något att spela för och jag  hoppas vi dras med i det racet och lämnar södra Sverige med en bra känsla.

Kvällens match sänds som vanligt på Staylive.se och då tipsar vi om båda lagens skytteligaledare Matej Galbavy från Nybro 8+9 och Markus Ruuskanen 10+7 från Hanhals Kings. Nybro är i bra form, har tre segrar i rad. Hanhals Kings kommer med tre raka förluster. Hanhals Kings vann dock senast hemma mot Nybro efter förlängning. Senast 5 matcherna emellan lagen har Nybro övertag med 3-2 i segrar.