Hemmapremiär i AllEttan mot Vimmerby

AllEttan är igång och Huddinges hemmapremiär spelas mot Vimmerby. I bortapremiären mot Mörrum blev det en poäng efter förlust i straffläggningen.

Hemmapremiär, dina tankar inför matchen?
  – Nu har vi gjort första matchen och fått känna på ett motstånd i AllEttan. Det straffar sig hårt om man tummar på detaljer i spelet. Det gäller att vara så felfri som möjligt även om det kan uppfattas som tråkigt i vissa lägen, säger Peter Nylander

Vimmerby står för motståndet, ett lag som slog ut oss i play-off förra säsongen, vad vet du om dem?
  – Ett skridskostarkt lag med bra struktur, skickliga och disciplinerade spelare. Vi måste hålla oss borta från utvisningsbåset, säger Peter och avslutar:
  – Vi är revanschsugna efter förlusten mot Mörrum så vi vill göra en bra match på hemmaplan och se till att ta tre poäng.

Köp soffbiljett till matchen för 50kr, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel värd 10 000kr. Cykeln kommer från Länna Sport.
Swisha till: 123 22 410 81, märk betalningen: Soffbiljett

Se Huddinges matcher på webben för endast 299kr/månad, då kan du se samtliga matcher från HockeyEttan. Kom ihåg att ange Huddinge IK som ditt favoritlag när du skaffar abonnemang. Det går även att ändra i efterhand om du redan har abonnemang men vill stötta Huddinge.
Här kan du köpa abonnemang: https://live.hockeyettan.se/subscribe