Tredje raka hemmamatchen när Troja/Ljungby gästar

Matcherna i AllEttan duggar tätt och för Huddinge väntar tredje raka hemmamatchen när Troja/Ljungby gästar Björkängshallen på onsdagen. Serien går in i ett intensivt skede nu med matcher varannan dag under kommande vecka när Huddinge, efter denna match, spelar tre matcher på bortaplan.

Seger senast mot Skövde, hur vill du sammanfatta den matchen?
– Jag tycker att vi startade matchen helt ok första tio. Vi skapade en del chanser, men vi var inte riktigt där vilket också visade sig i andra halvan av perioden där vi var lite slarviga i spelet, säger Peter Nylander och tillägger:
– Vi ryckte upp oss längre in i matchen och åkte mer skridskor och fick upp farten. Vi rörde om lite i kejorna för att hitta ny energi och vi fick också den effekten vi ville ha och kunde till slut vinna matchen.

Troja/Ljungby vann den södra höstserien och brukar vara ett givet topplag, vad vet ni om dem?
– De är strukturerade och spelskickliga med spets i truppen. Det blir en tuff utmaning så det gäller för oss att vara redo och inte bjuda på något. Vi behöver spela fysiskt och smart samt vara starka runt båda målen, säger Peter.

Några förändringar i truppen jämfört med senast?
– Vi kommer att spela med i princip samma lag som mot Skövde, det kan bli någon liten förändring, avslutar Peter. 

Denna match kommer vi att utöka webb-tv sändningen med flera kameror så att du som tittare får en ännu bättre upplevelse. Det kommer kanske också att vara en hemlig gäst med som bisittare/expert till vår duktiga kommentator Claes Ihlman.

Köp abonnemang till Webb-TV
Köp abonnemang till webbsändningarna för endast 299kr/månad, då kan du se samtliga matcher från HockeyEttans olika serier. Anger du dessutom Huddinge som favoritklubb får vi en del av pengarna.
https://live.hockeyettan.se/subscribe

Soffbiljetter till förmån för Huddinge
Stötta Huddinge genom att köpa soffbiljett till matcherna för 50kr/st, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel från Länna Sport värd 10 000kr.
Swisha till: 123 22 410 81 och märk betalningen: Soffbiljett

Delta i 50/50-lotteriet hemifrån
Vill du ha chansen att vinna pengar i 50/50-lotteriet även fast du inte är på plats i Björkängshallen?
Swisha 20kr/lott till: 123 22 410 81, märk betalningen 50/50 Troja. 
Viktigt: Du måste skicka bild på din betalning till: 073-995 62 21 för att få dina lotter. Senast kl.19.00 på matchdagen måste vi ha bild på din betalning.