Vi når inte personbästa ikväll

Sponsras av

Vi är närmare än på länge att slå Halmstad Hammers HC på bortaplan men tyvärr vänder hemmalaget i sista perioden och vinner matchen med 4-2. Vi gör ändå en klart bättre match än tidigare möten och vi kollade av med Hanhals Kings tränare Thomas Heden varför vi inte nådde hela vägen denna gången heller.

Ni förlorade ännu en gång mot Halmstad Hammers HC, vad avgjorde till deras fördel igår?

Tycker vi gör en skaplig insats men vi måste förstå vad som är på spel. Vi måste upp på personbästa varje match och där är vi inte ikväll. Skapligt duger inte: Vi tar några felbeslut som gör att det väger över till Halmstad.

Det verkar vara en jämn första period där hemmalaget vinner skotten?

Alla gör en bra första period inklusive Matte. Känslan är att vi känner på varandra och självklart är vi nöjda med 0-0 efter första. Vi har trots allt 2 st utvisningar att döda i första.

Andra perioden tar hemmalaget ledning men vi kommer igen, ta oss igenom 2:a perioden?

Mathias är skymd på deras ledningsmål och vi får inte i stop i spelet. Därefter tar vi över och gör både 1-1 och 2-1 och vi gör jobbet hela vägen i 2a perioden. Halmstad Hammers HC ledningsmål görs 01:15 in i perioden av Mattias Åkesson. Hanhals Kings reducerar till 1-1 04:51 av #77 Måns Krämer assisterad av J Lundin-Andersson & A Bardh. 15:19 tar bortalaget ledningen genom #20 Lukas Wahlberg assisterad av P Granath & A Svensson.

Antar ni kommer ut i tredje med stort hopp om att ta hem matchen efter vändningen i andra, vad händer?

Halmstad kommer ut klart bättre än oss. Känslan är att vi tappar lite fokus och noggrannhet som straffar oss hårt, några fel beslut gör att Halmstad tar sig tillbaka lite väl enkelt är känslan, men vi har bra lägen men lyckas inte kvittera. Vi får ett bra läge sista minuten att spela 6 mot 4 men är inte skarpa nog att lösa det. Halmstad gör fyran i tomkasse och den känslan är alltid för jävlig. 2-2 kommer 04:02 in i perioden av Jakob Stöffling, 3-2 05:45 av Mattias Åkesson sedan sätter man 4-2 i öppen kasse tid 19:18 av William Berg.

Slutligen vad säger du om kvällens nyförvärv?

#96 Albin Bardh gör det bra, bra tekare och jobbar hårt över hela banan. han kommer bli en tillgång. #17 Simon Appelqvist har mer att ge. Han är lite matchovan och vi hoppas att han ska få fart och visa vad han kan så han kan ta tillbaka en tröja i Tingsryd och samtidigt hjälpa oss dessa två matcher han har kvar hos oss.