Rutinerad back förlänger 2021/2022

För klubben har han nu blivit en av de mest rutinerande spelarna. Han har precis skrivit på för sin femte säsong i klubben. Kim Roussakoff 25 år med Frölunda HC som moderklubb. Han har för Björn Erlandsson varit en kugge och väljer nu alltså att fortsätta i klubben ytterligare än säsong.

När Kim signerar för Hanhals IF följer föräldrarna med som är engagerade i klubben sedan många år. Pappa Björn kommenterar alla matcher via klubbens WebbTV och är mycket uppskattad. Mamma Susanne sitter i sekretariatet och kan se alla matcher från bästa platsen.

Vad säger Kim själv om den gångna säsongen i Hanhals IF?

– Det var en riktigt konstig säsong i och med pågående pandemin. Säsongen kändes väldigt avslagen, även om det var kanske en av de tuffaste beroende på att Hockeyettan bantas på antal lag. Säsongen började lite trevande men sen precis innan jul när Heden och Tobbe kom in blev det en helt ny energi i gruppen. Självklart speglades det av sig på spelet, hela laget fick energi vilket vi även kunde se på resultaten. Som tur var slutade allt väl och klubben är kvar i Hockeyettan.

Kommande säsong, du har gjort fyra säsonger i klubben, var det självklart att förlänga?

– För mig var det självklart att förlänga. Jag trivs jättebra i klubben och har mitt liv utanför med jobb mm. som funkar kanon. Sedan vill jag vara med på resan som Hanhals Kings gör och ser vart det landar.