Platsen i AllEttan säkrad efter storseger mot Segeltorp

Huddinge kom till spel i den sista omgången med kniven mot strupen, vid förlust riskerade man att tappa platsen i AllEttan. Det var ett spelsuget Huddinge som tog sig an uppgiften och hetast av dem alla var Rasmus Dahlberg Karlsson som stod för Huddinges två första mål och fortsätter att visa fin form efter återkomsten från långtidsskadan. Innan den första perioden var till ända hade Huddinge även gjort 3-0 genom notoriske målskytten Joakim Hälleström.

Den andra perioden var endast två minuter gammal när Huddinge utökade sin ledning till 4-0 genom Tim Kämpeberg. Rasmus Dahlberg Karlsson stod sedan för ett hattrick när han satte dit 5-0 till Huddinge fint framspelad av Kim Lennhammer. I numerärt överl�

�ge kunde ledningen utökas ytterligare och innan den andra perioden var till ända hann Huddinge göra även matchens sjunde mål till ställningen 7-0 och även 8-0 hann man med efter att Dahlberg Karlsson gjorde sitt fjärde mål i matchen.

Huddinge inledde den tredje perioden med att, relativt omgående, utöka ledningen till 9-0 genom Björn Jonason, vilket också blev slutresultatet. Huddinge är därmed klara för spel i AllEttan.

Huddinge – Segeltorp 9-0 (3-0, 5-0, 1-0)
Skottstatistik: 42-15 (14-4, 21-5, 7-6)