Quiz: Ytterligare 15 NYA frågor om silly season i ligan * Hur bra koll har du på vårens nyheter? * Testa dig själv här!

Silly season-karusellen snurrar på. 

Hur bra koll har DU på alla nyheter i vår?

Här kommer 15 nya frågor om transferracet 2022!

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM * Best of 21/22 * Silly season-bilder

 

FRÅGA 1: 

Oliver Lindgren, 25, är ett spännande nytillskott i Huddinge IK. Förra säsongen gjorde han 40 poäng på totalt 39 matcher för en klubb i norra serien. Vilken?

1) Kiruna AIF

X) Kiruna IF

2) Kalix

FRÅGA 2: 

Vallentuna har dansat in sju nyförvärv under fredagen – bland annat målvakten Adam Matsson, 21, som värvas in från en seriekollega. Var spelade han i fjol?

1) Lindlöven

X) Surahammar

2) Strömsbro

FRÅGA 3: 

Niklas Dahlberg, 31, är klar för ytterligare en säsong i Nybro. Tidigare har han representerat klubbar som Visby Roma, Kalmar och Tranås i ligan – men hur många säsonger har han gjort totalt i Hockeyettan?

1) 11

X) 9

2) 10

FRÅGA 4:

Chase Phelps, 26, spenderade tre raka säsonger i Visby Roma och var senaste säsongen assisterande kapten i laget. Nu byter han klubb i östra serien, till vilken då?

1) Huddinge

X) Hanviken

2) Nyköping

FRÅGA 5:

Bálint Horváth, 23, byter klubb i ligan från Linden till Vimmerby. Centern har en fin meritlista med bland annat en handfull matcher i SHL. I vilken klubb gjorde han matcherna?

1) Rögle

X) Färjestad

2) Oskarshamn

FRÅGA 6:

Linus Lundström, 31, vände hem till Sverige och Östersund efter nio säsonger utomlands och var med och spelade upp ÖIK i Hockeyallsvenskan. Nu byter han klubb i ligan och kommer nästa säsong spela, vart då?

1) Kalix

X) Visby Roma

2) Hudiksvall

FRÅGA 7:

Unge backen Nils Nordh, 20, var utlånad till Hudiksvall förra säsongen och gjorde ett 20-tal matcher i klubben. Nu är han klar för spel i Sundsvall nästa säsong. Vilken annan klubb i ligan – utöver Hudiksvall – var backen utlånad till förra säsongen?

1) Kiruna AIF

x) Borlänge

2) Forshaga

FRÅGA 8:

William Kaijser, 27, har spenderat de två senaste säsongerna i Enköping. Nästa säsong kommer han däremot att dra på sig en annan tröja. Vart kommer backen att spela nästa säsong?

1) Huddinge

X) Nyköping

2) Linden

FRÅGA 9:

Backbjässen Robin Liljekvist, 21, hade en fin säsong i Kalix där han snabbt växte fram till en publikfavorit. Nästa säsong kommer vi att se honom i en annan norrklubb, vilken då?

1) Boden

X) Kalix

2) Teg

FRÅGA 10:

Målvakten Didrik Jansson har spelat två raka säsonger i Mörrum och byter nu klubb till nykomlingarna Tyringe. Vilken annan klubb i ligan har Jansson tidigare gjort matcher för?

1) Vimmerby

X) KRIF

2) Nybro

FRÅGA 11:

Christian Blomqvist, 25, har gjort över 150 matcher i Hockeyettan och i vintras landade han på 43 poäng på 38 matcher för Wings.

Nu lämnar han Sverige och ligan för ett utlandsäventyr.

I vilket land?

1) Ungern

X) Italien

2) Polen

FRÅGA 12:

Visby Roma plockade under fredagen in forwarden Emil Öhrvall, 24, från Hockeyallsvenskan. Vilken klubb spelade Öhrvall i den gångna säsongen?

1) Västervik

X) BIK Karlskoga

2) Vita Hästen

FRÅGA 13:

Nestor Plarsmo, 26, är klar för Segeltorp kommande säsong. Under de fem senaste säsongerna har han representerat fyra olika klubbar, i vilken klubb påbörjade han sin Hockeyettan-karriär?

1) Hammarby

X) Tyresö Hanviken

2) Huddinge

FRÅGA 14:

Axel Lindström, 26, gjorde totalt 30 poäng för Nybro förra säsongen och kommer nästa säsong att representera en annan klubb i den södra serien. Vilken då?

1) Karlskrona

X) Kalmar

2) Troja Ljungby

FRÅGA 15:

Mateusz Szurovski, 20, har spenderat de fem senaste säsongerna i Linköpings verksamhet. Nu är han klar för Wings inför nästa säsong, men centern har faktiskt gjort matcher för en till klubb i Hockeyettan tidigare. Vilken då?

1) Tranås

X) Nyköping

2) Skövde

 

RÄTT SVAR:

1. X) Kiruna IF

2. 2) Strömsbro

3. 2) 10

4. X) Hanviken

5. 1) Rögle

6. X) Visby Roma

7. X) Borlänge

8. 2) Linden

9. 1) Boden

10. 2) Nybro

11. 2) Polen

12. X) BIK Karlskoga

13. 1) Hammarby

14. 2) Troja Ljungby

15. 1) Tranås

 

Quiz: 15 NYA frågor om silly season i ligan * Hur bra koll har du på vårens nyheter? * Testa dig själv här!