Herrarna utslagna i playoff 3

Det blev förlust i andra matchen i playoff 3 bort mot Boden med 1-2 vilket innebär att herrarnas säsong är slut.

Boden tog ledningen i första perioden redan efter 5.29. När vi sedan i slutet av perioden hade två spelare i utvisningsbåset utökade Boden till 2-0. I den andra perioden kunde vi reducera till 2-1 genom Robin Karlsson efter 6.28 i andra perioden och vi hade helt klart kontakt.

Tiden rullade på och trots att vi tog ut Fahlström på slutet lyckades vi inte få till en kvittering.

Som en tidig summering av säsongen måste vi ändå konstatera att laget gjort en klart godkänd insats med tanke på den stora spelaromsättningen från förra säsongen. Många spelare har vuxit ytterligare under säsongen.

Vi vill rikta ett stort tack till spelare, ledare och inte minst publiken för en härlig säsong tillsammans med herrlaget!

Även om herrarnas, damernas och J18´s säsong är slut så har vi fortfarande ett elitlag kvar i spel. J20 ska i kommande vecka kvalspela mot Halmstad i playoff till Superelit. Första matchen spelas i Halmstad på onsdag och andra matchen spelas i Björkängshallen på fredag kl 19.00 med en eventuell tredje match på lördag kl 15.00.

Kom till hallen och hjälp vårt J20 i kampen om en plats i Superelit!