Seger i jubileumsmatch mot Grums

Vilken fantastisk dag det blev kring 70-årsjubileet. Dagen började med Pond Hockey turneringen som blev något av en succé, där till slut team brandkåren vann efter att ha besegrat team Falk i finalen!
Efter Pond Hockeyn så började det fyllas på ordentligt i hallen och förväntningarna på att se gamla Huddinge spelare spela match igen var skyhöga. Team pudding (som tyvärr blev sjuk och inte kunde närvara) mot team Lindström. Matchen slutade med att team Pudding vann med siffrorna 6-3 inför närmare 1000 personer på plats.

Under dagen var det också full aktivitet utanför hallen och i foajén. Vår huvudpartner för dagen SSG hade tillsammans med CCM ett tält utanför där man kunde prova på hur hårt man kunde skjuta, samtidigt som de berättade om sin verksamhet och varför de är med och stöttar Huddinge Hockey.
Vår andra huvudpartner Offitech var också på plats. I foajén var det full fart hela dagen.
Fantastisk roligt att ha så mycket engagerade människor och partners på plats denna speciella dag när klubben fyller 70 år.

Det spelades en seriematch denna dag också, men innan matchen så skulle det för första gången i klubbens historia hissas tre tröjor i taket. Kent ”Lill-Kenta”Johansson, Kjell ”Nypan” Nyberg och Stefan Jonasson hänger numera i Björkängshallens tak.
Själva matchen spelades mot Grums i en mycket spännande match. Ett Grums som kom till Björkängshallen med två raka segrar och var seriens formstarkaste lag. Hemmalaget med två raka förluster (Visby och Tranås) började matchen bästa. Det märktes redan från start att man ville visa sig från sin bästa sida efter förlusten senast mot Tranås där man inte alls kom upp i nivå. Det dröjde däremot fram till 19.33 på klockan, när Jesper Cederberg kunde ge laget ledningen i PP.

Andra perioden är något mer trevande från båda lagen. Grums kvitterar dryg åtta minuter in i den andra perioden, men repliken från hemmalaget kommer nästintill direkt. 2-1 står sig sedan perioden ut.
Den tredje perioden kontrollerar vi från start till mål. En riktigt stabil sista period där vi inte släpper till några farliga målchanser, utan kan istället gå ifrån och göra både 3-1 och 4-1, sista målet i tom bur.

En väldigt skön seger som gör att tabellen tightar till sig ännu mer med åtta omgångar kvar av AllEttan Södra.

Vi vill samtidigt passa på att skicka ut ett stort tack till alla som deltog under 70-årsjubileet. Publik, partners, Pond Hockeylag, Allstar lagen, (Björne, Puddingen och Pelle Bäckman) funktionärer, junior/pojk/flickan-lag. Utan er hade inte dagen varit möjlig att genomföra.