sön 21 okt 16:00
ons 24 okt 19:00
Hockeylag ESK -

RIKTLINJER

HUDDINGE HOCKEYS RIKTLINJER FÖR UNGDOMSLAGEN, BREDD TILL ELIT (U6 TILL U16)

Huddinge Hockey har i många år bedrivit en bred ungdomsverksamhet som har resulterat i att klubben har levererat mängder av spelare till SHL, NHL, KHL och Tre Kronor.

Målsättningen med verksamheten är att vara en av landets bästa ishockeyföreningar på ungdomssidan.

Huddinge Hockeys målsättning är att med god organisation, tydliga riktlinjer och skickligt ledarskap skapa förutsättningar till en meningsfull fritid för kommunens barn och ungdomar och att skapa ett livslångt intresse för ishockey.

Ishockeyutbildningen håller en så hög kvalitet att Huddinge Hockey är förstavalet för alla kommunens ishockeyspelande barn och ungdomar.

Klubben respekterar och följer Stockholms Ishockeyförbunds riktlinjer för hur ungdomshockeyn ska organiseras och bedrivas.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.