Dubbla vinster!

Vilken hockeyonsdag det blev!
Damerna tog en trepoängare borta mot serieledande SSK! Sara Ridderlund klev fram och gjorde två mål, Emelie Olsson gjorde det tredje och sista målet.
Hanna Jensen motade hela 50 skott, endast ett insläppt och över 98 i räddningsprocent.
Headcoach Ida Westerman om matchen. -Skön vinst idag, vi krigar hela vägen och kämpar som ett lag. Nu ska vi fortsätta med självförtroende vi skapat, fantastisk insats av Hannah Jensen i mål. Vi vågade vinna idag!

1-3 (0-2,1-0,0-1) Skott 51-17

Herrarna såg ut att göra processen kort med Hammarby igår. Efter 1:41 stod det 2-0 efter mål av Bergkvist och Kalte. Det var bra fart och rörelse på Huddinge och Hammarby hade tidvis svårt att hänga med det höga puck- och skridskotempot. I slutet av perioden mattades intensiteten av något. Gästerna kände inte för att lägga sig ned utan fortsatte att slita och forechecka, vilket gav resultat. Huddinge slarvade i försvaret och Bajen var effektiva och det stod 2-2 på tavlan efter två perioder, trots att Huddinge då ledde skottstatistiken med 34-13.

Det var också gästerna som tog ledningen med mindre än fem minuter kvar av tredje perioden. Dock skulle hemmalaget visa vilja att inte ge bort matchen och kvitteringen kom. Med 41 sekunder kvar kunde Svarvén sätta kvitteringen till 3-3 och förlängningen var ett faktum.
Det tog 22 sekunder för Huddinge att avgöra. Från tekningen, ned i anfallszon och snurra något varv för att sedan avgöra med ett handledsskott mitt i slottet från Andreas Maier.
Onödigt spännande men helt rättvist med hemmaögon sett.

4-3 (2-1,0-1,1-1,1-0) Skott 54-18

Mer hockey levererar vi redan ikväll. J18 tar emot Nacka i Björkängshallen kl 19:30.